• NKC’51 Platinum! Op dinsdag 15 juni 2021 bestaat ons mooie cluppie 70 jaar! Hoewel het grote feest in het weekend van 18 en 19 september staat gepland, laten we onze ‘‘geboortedag’’ uiteraard niet zomaar voorbijgaan. Op de 15e juni, een blauwwitte avond, lopen we met elkaar de heuse Walk of Fame. Je wordt feestelijk verwelkomd met een hapje en een drankje door de jubileumcommissie. Daarna leidt de superleuke sterrenparade je langs historische NKC-gebeurtenissen en alles wat onze club in 70 jaar zo ongelofelijk fantastisch maakt! Geef je zo snel mogelijk op dan vieren we ons 70-jarig jubileum veilig en vooral samen! We gaan ervan uit dat iedereen zich vol enthousiasme aanmeldt; van het jongste tot het oudste lid, van het lid met de meeste jeu de boules-kampioenschappen achter de naam tot de burgemeester. Dus geef je op!! Hoe werkt het aanmelden?

  1. Ga naar het aanmeldformulier via deze link.
  2. Vul het formulier in en klik op verzenden. Ouders kunnen jeugdleden opgeven.
  3. Wanneer bovenstaande niet lukt kun je altijd een van de commissieleden benaderen.
  4. Je ontvangt voor 15 juni een bevestiging met daarin je groep en starttijd.
  5. Kom 15 juni in je feestelijke en blauwwitte kleren naar NKC en laat je verrassen!

  We maken er samen een onvergetelijke dag van!

  Vanwege de steeds veranderende coronamaatregelen wordt de precieze logistieke invulling later gecommuniceerd. Op dit moment gaan we ervan uit dat je samen met je team de Walk of Fame kunt lopen. Speel je niet in een team? Geen probleem, we stellen een leuk groepje voor je samen. Tijdens de Walk of Fame werken we met tijdslots zodat we de groepsgrootte en de afstand tot elkaar kunnen bewaken. We starten in de namiddag met de jongste jeugd en aan het begin van de avond is er een officieel persmoment waarbij ons jongste en oudste lid een cruciale rol spelen. We verwachten jullie allemaal te zien op 15 juni! Bij vragen op opmerkingen, schroom vooral niet om een van de commissieleden te benaderen.

  Jubileumcommissie 70 jaar NKC: Aloys, Chantal, Erica, Jordi, Kim, Mark, Nick, Stefan en Wilma. Bereikbaar via sdokters@hotmail.com (Stefan Dokters)

  PS; Pak je stift en omcirkel dik het weekend van 18-19 september. Dan barst ons grote platinumfeest los met meerdere activiteiten gedurende het weekend! Houd dit gehele weekend vrij!

  uitnodiging: Walk of Fame