• Sample text
 • Succesvolle belavond voor onze nieuwe Speeltuin!

 • Maandag 24 juni hebben we vanuit de Commissie Sponsoring een succesvolle belavond georganiseerd met als doel het realiseren van een mooie, nieuwe en veilige speeltuin. Deze avond vond plaats in samenwerking met de Vriendenloterij. Het principe was simpel: hoe meer loten we verkochten, hoe meer geld we konden ophalen voor onze nieuwe speeltuin

 • Vrijwilligers en resultaten
  8 vrijwilligers hebben zich enorm ingespannen om een mooi bedrag binnen te halen. Hun inzet heeft zijn vruchten afgeworpen, want op deze avond hebben we een fantastisch bedrag van € 2648,- opgehaald met de verkoop van 78 nieuwe loten*, en dat is alleen al voor de eerste maand!
  Dit bedrag kan alleen maar groeien zolang leden en donateurs lid blijven van de Vriendenloterij. Er gaat namelijk 40% van elk lot na elke trekking richting onze clubkas 😊!

  *Mocht je geen bevestigingsmail hebben ontvangen, mail dan naar sponsoring@nkc51.nl.

  Ben je lid van de Vriendenloterij of ken je mensen die lid zijn?
  Mocht je afgelopen maandag niet door onze vrijwilligers gebeld zijn, maar ben je wel lid?
  Log in op je Vriendenloterij account en koppel NKC ’51 aan je lot. Mocht je onze koppelcode nodig hebben, dit is 21411.

  Mocht dit niet lukken of heb je geen Vriendenloterij account, dan kan je chatten met de Vriendenloterij via: www.vriendenloterij.nl/open-chat en volg onderstaande stappen:

  Mocht je mensen kennen die lid zijn van de Vriendenloterij (bv. je ouders, collega’s o.i.d.), dan kan je deze mensen ook vragen om onze club als goed doel te koppelen aan hun lot. Ze hoeven namelijk geen lid van NKC ‘51 te zijn. Hoe meer mensen we aan onze club verbinden, hoe hoger onze opbrengst… elke maand weer!

  Overweeg je sowieso om lid te worden van de Vriendenloterij, dan kan je bij je aanmelding NKC ’51 als goed doel opgeven. Koppelcode: 21411.
  Bij vragen over bovenstaande kan je ons op mailen op sponsoring@nkc51.nl.
  Vrijwillige donatie?
  Van een aantal leden hebben wij begrepen dat ze wel een vrijwillige donatie willen doen, maar niet lid willen worden van de Vriendenloterij. Wil je een kleine bijdrage doen, dan mag je dit overmaken naar het rekeningnummer van NKC ’51, NL75RABO0191954721 onder vermelding van ‘Bijdrage Speeltuin’.

  Bestemming van de opbrengst
  Het opgehaalde geld wordt besteed aan het realiseren van een nieuwe speeltuin. De eerste offertes zijn door Erik en Hendrie uitgevraagd en we hopen hier snel een update over te kunnen geven.


  Dankwoord
  Wij willen graag iedereen bedanken die deze avond mogelijk heeft gemaakt:
  • Allereerst een groot dankjewel aan de vrijwilligers die ons geholpen hebben met het telefonisch benaderen van onze leden en bekenden: Sander Officier, Benny en Margret ten Dam, onze voorzitter Wouter Felix en Sander Doedens. Sander zal volgend seizoen ook onze commissie komen versterken. Hier zijn wij erg blij mee!
  • Daarnaast een hartelijk dank aan alle leden en bekenden die een lot hebben gekocht en hiermee hun steentje hebben bijgedragen aan dit project.

   

  Samen hebben we een belangrijke stap gezet naar een mooie en veilige speeltuin voor onze jeugd en dat van onze bezoekers. Volgend jaar zullen we deze belactie overigens ook herhalen, om zo structureel extra inkomsten te genereren en een ander goed doel te kiezen.


  Met vriendelijke groet,
  Commissie Sponsoring
  Wilma, Erik en Jolijn

   

   

   

rfwbs-slide