• Header NKC´51
 • Het schoolkorfbal toernooi wordt dit jaar op 1 en 2 juni gehouden op het terrein van NKC51 te Nijverdal.

  Inhoud site en app
  Op https://www.tournify.nl/live/nkc2022 treft u de teams en indelingen aan, alsook de tijden en velden. Tijdens het toernooi kunnen via deze site de actuele standen worden opgevraagd. Tevens treft u op deze pagina als bijlage de reglementen voor de wedstrijden aan.

  Zie ook de tournify app voor Apple en Android met nog meer mogelijkheden:

  Download Android

  Download Apple

  Verloop wedstrijd
  Aan het einde van de geplande wedstrijden vindt op donderdag 2 juni de zogenaamde "knock-out" plaats. Hierin worden de nummer 1 en beste nummer 2 tegenover elkaar gezet in de halve finale. De winnaars van de halve finale zullen de finale tegen elkaar spelen.

  Fair-Play
  Het sportiefste team van de hele competitie, zal worden beloond met de Fair-Play prijs, welke beschikbaar wordt gesteld door de gemeente Hellendoorn. Per wedstrijd bepaald de scheidsrechter welk team een Fair-Play punt zal ontvangen (de punten worden weergegeven via het kopje schema in het grijze vakje achter de stand van de betreffende wedstrijd). Wanneer het team niet op een 1e of 2e plek eindigt, is hierdoor nog steeds kans op prijzen!

  Uitreiking
  Om circa 20.30 uur is de prijsuitreiking waarbij de nummers 1 2 en 3 van beide leeftijdscategorieën een beker zullen ontvangen. Ook zullen dan de fair-play prijzen worden uitgereikt.

  Foto
  Tussen de wedstrijden door wordt er van ieder team een teamfoto gemaakt. Deze foto ontvangen jullie na het toernooi uiteraard. Een schema voor de tijden van deze foto's treft u rechts (website) of onderaan (mobiel) op deze site aan.

  Kantine
  Tijdens het toernooi is het naast drinken en een snoepje ook mogelijk om snacks (patat, hamburger, frikandel, kroket en gehaktbal) aan te schaffen in onze kantine.

 • Schoolkorfbal 2022
rfwbs-slide