• Header NKC´51
 • Younited® Prikevent 29 mei 2023

 • Het Younited Prikevent zal dit jaar weer plaatsvinden op maandag 29 mei (Tweede Pinksterdag)! De voorbereidingen zijn inmiddels van start gegaan en de inschrijving is geopend.

  Wat is een Prikevent?

  Prikken is het tegen elkaar schieten van 2 koppels op 2 korven. Er wordt om en om geschoten. Het koppel dat na 10 minuten de meeste doelpunten heeft is winnaar. Andere benamingen voor prikken zijn koppelschieten, pjukken of tienen. De spelregels zijn hieronder te downloaden.

  Opgave

  Het is inmiddels mogelijk om je op te geven via onderstaand formulier. Kosten zijn 10 euro per koppel. Bij opgave is het ook nodig om een bankrekeningnummer in te vullen. Hier zal dan via automatische incasso het bedrag vooraf afgeschreven worden. Mocht dit toch niet lukken, dan kan het bedrag ter plekke nog worden betaald.

  Op 29 mei worden de deelnemers om 10:00 uur verwacht om zich aan te melden, om 10:30u start het toernooi.

  Organisatie

  Extra handjes voor de organisatie vooraf en uitvoering op de dag zelf kunnen we nog goed gebruiken. Wil je helpen, dan kun je je melden bij Tim Kalvenhaar (06-44884453) of via prikevent@nkc51.nl. Voor vragen of meer informatie kan contact opgenomen worden via prikevent@nkc51.nl.

   

  Spelregels Prikevent 2023

 • Opgave Prikevent 2023

 • Opgaves t/m 24-5

rfwbs-slide