• Sample text
 • Meetrainen bij of lid worden van onze prachtige vereniging?

  Korfbal
  Korfbal is een leuke en snelle sport die door dames en heren (meisjes en jongens) SAMEN gespeeld wordt. Het spel kenmerkt zich door het spelen in twee vakken, namelijk een aanvals- en een verdedigingsvak. Spelers wisselen gedurende de hele wedstrijd van aanvallende- en verdedigende functie waardoor het spel gevarieerd blijft. Bij de jonge jeugd korfballen de kinderen op kleine velden waar dan wordt steeds geswitcht tussen verdedigen en aanvallen. Zo is iedereen steeds betrokken bij het spel en kan iedereen alle aspecten van de sport leren.

  NKC '51 als vereniging
  Korfbalvereniging NKC '51 is een actieve sportvereniging met bijna 400 leden, waarvan zo'n 100 jeugdleden en daarnaast ook een jeu-de-boules-afdeling. De selectieteams van de verenging spelen op landelijk niveau en daarnaast bieden we breedtesport voor iedereen. De vereniging kenmerkt zich als een warme familieclub waar veel vriendengroepen ontstaan. Trainingen worden verzorgd door enthousiaste en opgeleide trainers en er is daarbij zowel aandacht voor sociaal-emotionele ontwikkeling als korfbaltechnische ontwikkeling, naast dat plezier ook erg belangrijk is. Behalve trainingen en wedstrijden worden er het hele seizoen leuke activiteiten georganiseerd zoals schoolkorfbal, sinterklaas, kerstdiner en jeugdkamp. Neem gerust een kijkje op de Facebookpagina van onze Jeugdcommissie voor voorbeelden en impressies hiervan. De Facebookpagina van de vereniging geeft ook een beeld van wat er allemaal speelt binnen de hele vereniging.
   
  4 weken gratis meetrainen?
  Wil je korfbal eens uitproberen? Kom dan geheel vrijblijvend gratis 4 weken meetrainen met een korfbalteam, passend bij jouw leeftijd. Zo ontdek je zelf of deze sport bij je past! Je kunt je hiervoor aanmelden via het formulier daarvoor elders op deze pagina. Je kunt natuurlijk ook via ledenwerving@nkc51.nl je aanmelden.

  En denk je daarna dat korfballen bij NKC'51 iets voor je is, meld je dan aan als lid via het aanmleidngsformulier (zie de link hieronder).

  Lid worden?
  Nieuwe leden kunnen zich aanmelden als lid van NKC ’51 door het aanmeldingsformulier elders op deze site in te vullen. Daarna zal er contact worden opgenomen voor verdere afhandeling en informatie. Voor spelende leden is er ook een (liefst digitale) pasfoto nodig. Bij vragen over meetrainen of lid worden kun je een mail sturen naar ledenwerving@nkc51.nl.

 • gratis meetrainen deel 1
 • gratis meetrainen deel 2
rfwbs-slide