• Header NKC´51
 • Lid worden van onze prachtige vereniging?

  Korfbal

  Korfbal is een leuke en snelle sport die door dames en heren (meisjes en jongens) SAMEN gespeeld wordt.
  Het spel kenmerkt zich door het spelen in twee vakken, namelijk een aanvals- en een verdedigingsvak.
  Spelers wisselen gedurende de hele wedstrijd van aanvallende- en verdedigende functie waardoor het spel gevarieerd blijft.
  Wil je een keer zien hoe het spel echt gespeeld wordt, kom dan 4 weken gratis meetrainen!
  Meld je hiervoor via ledenwerving@nkc51.nl

  Lid worden?

  Nieuwe leden kunnen zich aanmelden als lid van NKC ’51 door het aanmeldingsformulier elders op deze site in te vullen. Daarna zal er contact worden opgenomen voor verdere afhandeling en informatie. Voor spelende leden is er ook een (liefst digitale) pasfoto nodig. Bij vragen over meetrainen of lid worden kun je een mail sturen naar ledenwerving@nkc51.nl.

  Contactgegevens ledenadministratie NKC ’51

  Per mail: ledenadministratie@nkc51.nl

  Per post: NKC ’51 t.a.v. Lisanne Verheij
  Paulus Potterstraat 44, 7442 KP NIJVERDAL 

  Lidmaatschap wijzigen of beëindigen:

  • Wijzigingen in het lidmaatschap moeten doorgegeven worden aan de ledenadministratie van NKC’51 (zie bovenstaande contactgegevens, bij voorkeur per mail).
  • Het lidmaatschap bij de vereniging kan worden opgezegd per de eerste van een maand met in achtneming van een opzegtermijn van 2 maanden.
  • Het beëindigen van het lidmaatschap moet schriftelijk doorgegeven worden aan de ledenadministratie van NKC ’51 (zie bovenstaande contactgegevens, bij voorkeur via mail).
  • Voorbeeld opzeggingstermijn: In februari 2021 wil je het lidmaatschap opzeggen. Het lidmaatschap wordt met ingang van 1 maart 2021 opgezegd. Dit betekent dat het lidmaatschap wordt beëindigd per 1 mei 2021. Tot de beëindigingsdatum blijft contributie verschuldigd.

   

   

rfwbs-slide