• Sample text
 • Kangoeroes

  De Kangoeroes zijn onze jongste leden in de leeftijd van 3 t/m 6 jaar. Hieronder stellen ze zich voor:
   
  Hoi!
  Wij zijn Isa, Siem, Nora, Mace en Noor (en Matt, maar die was er gisteren even niet bij, want zijn knuffel was ziek en moest daarom in knuffelquarantaine).
   
  Samen het allerleukste Kangoeroeteam van de hele wereld! Dat weet ik zeker omdat wij samen met onze leuke trainers (staan achter ons op de foto) elke week zaterdagmorgen een super leuke training hebben en zo de allerbeste korfballers worden. 
   
  Gisteren mochten we zelfs onze knuffel meenemen. Ze hebben tijdens de training even op de bank gezeten, terwijl wij de pittenzakjes in de pionnen gooiden, daarna mikten op de grote korf en als laatst nog tikkertje hebben gedaan.
  Onze trainers hebben zoals altijd heel goed een vak uitgezet, maar haha  wij doen net of we niet zo goed snappen hoe we binnen dat vak moeten blijven en rennen meestal lekker de hele zaal rond, dus ook ditmaal weer.
   
  Wij willen eigenlijk samen met elkaar nooit echt zo goed luisteren, maar deze keer hebben we toch maar is een keer afgesproken een beetje mee te werken met z'n allen. Toch maar een beetje geluisterd en op het laatst even samen leuk gelachen op de foto! 
   
  Groetjes van Isa, Siem, Nora, Mace, Noor en Matt van NKC'51 
   
 • De leukste kinderen van NKC'51

  Kleinste spelers NKC'51
 • Trainingstijden

  Dag Tijdstip Zaaldeel Locatie
         
  zaterdag 10.00 - 11.00 1 de Brug
         
         
rfwbs-slide