• Header NKC´51
 • In memoriam Geke Bouwmeester-Ronhaar

 • In memoriam  

  Op zondag 19 november jl. is ons erelid Geke Bouwmeester-Ronhaar overleden. Zij is 74 jaar geworden.  

  Geke is 57 jaar lid geweest van NKC ’51. Tijdens haar lidmaatschap heeft ze gekorfbald maar daarnaast ook heel veel verschillende vrijwilligerstaken gedaan. Zo heeft ze jaren het wedstrijdsecretariaat bemenst. Zij zorgde voor de wedstrijd dat alle pasjes en formulier klaarlagen. Maar ook dat na het weekend alles weer netjes was en opgestuurd naar het KNKV. Menigeen heeft een telefoontje gehad van Geke dat de pasjes nog ingeleverd moesten worden. Ze belde ook veel mensen op om vervanging te regelen voor degenen die af hadden gezegd. Daarnaast is ze onder andere ook nog trainster geweest van de welpen.

  Geke was de laatste jaren minder te zien bij de korfbal. Ze was nog wel aanwezig bij kaartavonden. Maar in het verleden was ze veel rond de korfbalvelden te zien. Samen met haar in 2015 overleden man en onze erevoorzitter Jan kijk ze menig wedstrijd. Zeker ook om haar kinderen en kleinkinderen te zien korfballen.

  Wij wensen André, Kanyarat, Patiphan, Angelina, Belinda, Gerdwin, Ramon, Sanne en Danique en iedereen die haar gaat missen veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

  Namens leden en bestuur van NKC ’51,

  Wouter Felix

rfwbs-slide