• Header NKC´51
  • In Memoriam Ben Arendsen

  • Tot ons verdriet hebben we vernomen dat ons zeer gewaardeerd lid Ben Arendsen op 20 maart is overleden op 64-jarige leeftijd. Hij leed aan longfibrose en is de laatste maanden helaas snel achteruit gegaan.

    Ben is ruim 50 jaar geleden begonnen met korfballen bij CKV Achilles in Almelo, waarna hij lid is geweest bij SDO in Westerhaar. In 1988 is hij in Nijverdal komen wonen met zijn vrouw Margré en is in 1989 lid geworden van NKC ’51. Ben stond bekend als een echte verenigingsman met een hart voor de club. Hij heeft dan ook verschillende functies binnen de vereniging bekleed. Zo was hij jarenlang (bonds)scheidsrechter en daarbij ook verengingscoördinator scheidsrechters, lid van de scheidsrechterscommissie, beoordelaar en begeleider van scheidsrechters in opleiding. Hier haalde hij altijd erg veel plezier uit en was erg blij en trots wanneer iemand geslaagd was voor zijn cursus. Ook is hij wedstrijdsecretaris en teambegeleider van NKC 1 geweest, ook deze rollen bekleedde hij met veel enthousiasme en inzet. Daarnaast heeft hij verschillende korfbalteams getraind en gecoacht, waaronder ook de recreanten.

    De junioren- en seniorenwedstrijden worden deze week voorafgegaan door een minuut stilte en er worden rouwbanden gedragen. Na overleg met de familie is besloten om de festiviteiten rondom het kampioenschap van NKC 1 gewoon door te laten gaan, dit zou Ben ook graag gewild hebben.

    Op maandag 27 maart a.s. is er voor iedereen gelegenheid om afscheid te nemen van Ben en de familie te condoleren van 19:00 tot 19.30 uur in Uitvaartcentrum Almelo, Willem de Clercqstraat 89 in Almelo. De afscheidsdienst zal plaatsvinden in besloten kring. De rouwkaart is hieronder geplaatst, klik op de afbeeldingen om de hele tekst te kunnen lezen.

    Namens NKC ‘51 wenst het bestuur zijn vrouw Margré, kinderen Mathijs en Ilse, partners, kleinkind Mischa (zijn trots) en overige dierbaren sterkte bij het verwerken van dit verlies.

rfwbs-slide