• Header NKC´51
 • Gezocht: Trainer NKC '51 2

 • Gezocht: Trainer voor het tweede korfbalteam van NKC '51 in Nijverdal

  Ben jij op zoek naar een uitdagende en gepassioneerde rol als korfbaltrainer? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou!

  Korfbalvereniging NKC '51 uit Nijverdal is voor het seizoen 2024/2025 op zoek naar een enthousiaste en gedreven korfbaltrainer voor haar tweede seniorenteam. Dit getalenteerde team speelt in de Reserve Hoofdklasse op het veld en de Reserve Eerste Klasse in de zaal.

  Als trainer/coach van NKC '51 krijg je de kans om deel uit te maken van een ambitieuze en jonge groep, die klaar is om de volgende stap te zetten. Onze vereniging is goed georganiseerd, beschikt over uitstekende faciliteiten en heeft een actieve supportersvereniging genaamd 'De Bamzaaiers'. Dit betekent dat onze tribunes bij zowel het eerste als tweede team altijd goed gevuld zijn.

  Het eerste korfbalteam heeft in oktober het kampioenschap behaald in de Hoofdklasse en zal in het voorjaar daardoor uitkomen in de degradatiepoule van de Ereklasse. Onder leiding van hoofdtrainer Dave van Zonderen speelt het team in de zaal momenteel in de Hoofdklasse. Om de aansluiting bij het eerste te behouden, is het van groot belang om een geschikte trainer aan te stellen voor ons tweede. Het eerste en tweede team worden gezien als 1 selectie en trainen ook veel gezamenlijk. De trainers van 1 en 2 werken daardoor ook veel samen.

  Onze selectie beschikt verder over twee teambegeleiders en een fysiotherapeut, die samenwerken met de trainer van het eerste en tweede team om spelers te verbeteren en analyses van zowel ons eigen spel als dat van tegenstanders te maken. Dit doen we om ervoor te zorgen dat het team het hoogst mogelijke niveau kan bereiken.

  Of je nu net begint als korfbaltrainer of al veel ervaring hebt, deze uitdaging is geschikt voor jou. Er zijn kansen om door te groeien en we moedigen geïnteresseerde leden binnen onze vereniging ook van harte aan om te reageren. Wel is het een pre als je de benodigde trainerspapieren hebt of bereid bent om deze te behalen.

  Kortom, als jij gepassioneerd bent over korfbal en gemotiveerd bent om een groep getalenteerde spelers beter te maken, dan willen wij heel graag met jou in gesprek komen! Stuur een e-mail naar ckz@nkc51.nl voor meer informatie. We kijken uit naar jouw reactie!

rfwbs-slide