• Header NKC´51
 • Gezocht: Trainer NKC '51 2

 • Hey daar! Ben jij op zoek naar een uitdagende en gepassioneerde rol als korfbaltrainer? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou!

  Korfbalvereniging NKC '51 uit Nijverdal is op zoek naar een enthousiaste en gedreven korfbaltrainer voor haar tweede seniorenteam. Dit getalenteerde team speelt in de reserve eerste klasse (zowel op het veld als in de zaal) en speelt bovenin mee in beide competities.

  Als trainer/coach van NKC '51 krijg je de kans om deel uit te maken van een ambitieuze en jonge groep, die klaar is om de volgende stap te zetten. Onze vereniging is goed georganiseerd, beschikt over uitstekende faciliteiten en heeft een actieve supportersvereniging genaamd 'De Bamzaaiers'. Dit betekent dat onze tribunes bij zowel het eerste als tweede team altijd goed gevuld zijn.

  Het eerste korfbalteam heeft in maart het kampioenschap behaald in de Overgangsklasse en zal komend seizoen onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Dave van Zonderen in de Hoofdklasse spelen. Het is van groot belang om een geschikte trainer aan te stellen voor ons tweede als gevolg hiervan.

  Onze selectie beschikt over twee teambegeleiders en een fysiotherapeut, die samenwerken met de trainer van het eerste en tweede team om spelers te verbeteren en analyses van zowel ons eigen spel als dat van tegenstanders te maken. Dit doen we om ervoor te zorgen dat het team het hoogst mogelijke niveau kan bereiken.

  Of je nu net begint als korfbaltrainer of al veel ervaring hebt, deze uitdaging is geschikt voor jou. Er zijn kansen om door te groeien en we moedigen geïnteresseerde leden binnen onze vereniging ook van harte aan om te reageren.

  Kortom, als jij gepassioneerd bent over korfbal en gemotiveerd bent om een groep getalenteerde spelers beter te maken, dan willen wij heel graag met jou in gesprek komen! Stuur een e-mail naar tc@nkc51.nl voor meer informatie. We kijken uit naar jouw reactie!

rfwbs-slide