• We zoeken een aantal mensen die al roulerend onze accommodatie willen schoonmaken. Het wordt nu op maandagmorgen gedaan, maar dat kan ook prima op een ander moment. In overleg is er veel mogelijk qua dagen en tijdsindeling. Wie helpt ons uit de brand? Hieronder de hele oproep:

  DRINGEND        DRINGEND        DRINGEND       DRINGEND        DRINGEND

  Als vrijwilliger in de maandagmorgenploeg doe ik een herhaalde oproep om mij te helpen bij de schoonmaak van de toiletten, gang, kantine en keuken.

  Deze werkzaamheden worden nu door mij alleen gedaan, maar is voor mij niet meer te doen. Daarom:  "MELD JE AAN". Vele handen maken licht werk is een gezegde dat ook hier opgaat. 

  Des te meer mensen zich opgeven, des te minder je aan de beurt bent. Het zou mooi zijn wanneer zich 10 personen opgeven. Dat zou dan betekenen dat je, in overleg met elkaar, misschien één keer in de 4 á 5 weken aan de beurt bent. Desnoods in onderling overleg op een willekeurige andere dag van de week.

  Ik hoop van harte dat zich mensen aanmelden. Mocht dit niet lukken, dan spijt het mij geweldig, maar dan stop ik er per 1 september ook mee.

  Dit is toch niet wat we met z'n allen willen, een smerige keuken, kantine, gang en toiletten. Deze faciliteiten zijn toch het visitekaartje van de club, maar toch ook bovenal voor ons zelf. Maar realiseer je goed, want dat is wel wat er dan gaat gebeuren.

  Dus geef je bij mij op: Margret ten Dam - 06-12250725