• Header NKC´51
  • Dave van Zonderen nieuwe hoofdtrainer NKC '51

  • Korfbalvereniging NKC ’51 heeft in de persoon van Dave van Zonderen een nieuwe hoofdtrainer voor het komende seizoen gevonden. Van Zonderen (48) uit Krommenie is op dit moment hoofdtrainer bij Exakwa in Lelystad en volgt de hoogste korfbaltrainersopleiding KT4 van het KNKV. De geboren Amsterdammer komt uit een echte korfbalfamilie, zijn kinderen korfballen ook en met zijn vrouw speelt hij op zondag bij AKC Blauw-Wit in Amsterdam. Als coach heeft hij naast Exakwa o.a. Hoger Op, Swift en KV Furore onder zijn hoede gehad en inmiddels is hij toe aan een nieuwe uitdaging.

    NKC ’51 staat zowel in de veld- als zaalcompetitie bovenaan in de Overgangsklasse en wil met deze ambitieuze trainer hun successen voortzetten. De Technische Commissie en het Bestuur van de Nijverdallers zijn na enkele leuke gesprekken met o.a. spelers en wedstrijdbegeleiding blij dat beide partijen hebben besloten met elkaar de samenwerking voor seizoen 2023/2024 aan te gaan.

    Momenteel staat Gerben Wind als (interim-)trainer voor de groep, hij heeft aangegeven het seizoen af te maken maar niet nog een seizoen te willen aanblijven. NKC ’51 is hem enorm dankbaar dat hij begin dit seizoen last-minute is ingestapt en hoopt dit seizoen met hem mooi te kunnen afsluiten. Voor volgend seizoen zoekt de club uit Nijverdal nog een trainer voor het tweede team, dat ook in beide competities meedoet voor de prijzen.

rfwbs-slide