• Header NKC´51
 • Wil je meer informatie over meetrainen bij of lid worden van onze vereniging? Kijk dan eerst even op deze pagina. Als je je wilt aanmelden als lid, vul dan onderstaand formulier in.

  Instructies bij het invullen

  Bij de eerste vraag kun je de activiteit kiezen.

  • Als je spelend lid wilt worden (dus ingedeeld in een korfbalteam en deelnemen aan de competitie), kies je daar KORFBAL - Week/Veld of Week/Zaal (afhankelijk van het seizoen is een van beide beschikbaar, deze loopt gewoon het hele jaar door).
  • Als je recreant (trainend lid) of kangoeroe wil worden, kies je een van die categorieën.
  • Als je bv. rustend lid, jeu de bouler, trainer of scheidsrechter wil worden, kies je Niet spelend.

  Bij de tweede vraag kan worden aangegeven of je in een van de categorieën jeu de boules, midweek of receant valt. Dit zijn activiteiten die niet bij alle verenigingen worden aangeboden, daarom is daar een extra vraag voor.

  Als je het niet zeker weet, kun je contact opnemen met de ledenadministratie via ledenadministratie@nkc51.nl. Het kan ook na aanmelding nog worden aangepast, dus het formlier vast invullen met eventuele vragen of opmerkingen in het daarvoor bestemde veld kan ook.

 • Aanmelden

  Lidmaatschap

  Het belangrijkste deel van je aanmelding bij NKC '51 is de sport en activiteit die je wilt gaan beoefenen. Binnen NKC '51 kunnen verschillende sporten of activiteiten worden beoefend. Kies hieronder de gewenste activiteiten.

  Extra clubactiviteiten

  NKC '51 heeft ook de volgende clubactiviteiten:

  Voormalige of huidige vereniging

  Ben je al eerder lid geweest of ben je nog lid van een vereniging die aangesloten is bij de KNKV?
  Vul dan indien bekend onderstaande gegevens in.

  Je gegevens

  Adres

  Contact

  Bankgegevens

  De vereniging zal periodiek een contributiebedrag in rekening brengen. Voor het innen van de contributie hebben we een IBAN-nummer nodig.

  Opmerkingen

  Heb je voorkeuren voor de spelvorm, het team waar je graag in zou willen spelen of iets anders dat je aan de ledenadministrateur van NKC '51 wilt meegeven? Geef dat dan hieronder aan.

  1000

  Privacyverklaringen

  Lees de onderstaande privacyverklaringen van NKC '51 en de KNKV goed door voordat je je aanmeldt. In deze verklaringen staat hoe NKC '51 en de KNKV omgaan met persoonsgegevens.

rfwbs-slide