Alfred Wind volgend seizoen trainer NKC ’51 2

      Reacties uitgeschakeld voor Alfred Wind volgend seizoen trainer NKC ’51 2


Alfred Wind zal volgend seizoen de trainer/coach zijn van NKC ’51 2. De vereniging is erg blij met deze aanstelling, Wind is zeker geen onbekende bij de Nijverdalse vereniging en heeft de nodige korfbal- en trainerservaring.

Wind begon op zijn 12e te korfballen bij NKC ’51 en speelde 9 seizoen in het eerste. Naast zelf spelen was hij ook jeugdtrainer van pupillen tot junioren gedurende zeker 15 jaar. Later is hij trainer van NKC ’51 1 en 2 geweest. Ook is hij 2,5 jaar hoofdtrainer geweest bij AKC uit Almelo en hoofdtrainer bij Amicitia uit Vriezenveen. Door privéomstandigheden heeft hij die laatste klus destijds niet af kunnen maken. NKC ’51 2 is op dit moment een jonge, talentvolle ploeg die graag hogerop wil, wat voor Wind een mooie uitdaging biedt om zijn trainerscarrière te vervolgen.

Wind zal bij NKC ’51 samen gaan werken met Gert Schorn, waarvan het contract onlangs met een jaar verlengd is. Daarnaast blijft ook verzorgster Liesbeth Mengerink volgend seizoen deel uitmaken van de technische staf.