Route naar het NKC-terrein


Sportpark ‘Gagelman’
Sportlaan 1
7443 RC  Nijverdal
Tel: 0548 – 61 41 27

Vanuit de richting Zwolle/Raalte

In de buurt van Nijverdal gaat u boven op de heuvel (Holterberg) bij de verkeerslichten rechtsaf. Als u de bebouwde kom van Nijverdal binnenkomt vanaf Raalte (N35) gaat u bij de 2e verkeerslichten linksaf. U vervolgt deze weg tot de rotonde en neemt de 2e afslag.
N
a 100 meter gaat u linksaf en ziet u het NKC ’51 terrein recht voor u.

Vanuit de richting Hellendoorn/Ommen

In Hellendoorn volgt u de N347 (Reggeweg, deze gaat over in Collenstaartweg) deze blijft u volgen tot aan de rotonde. Bij de rotonde neemt u de eerste afslag en gaat u verder op de Helmkruidlaan, na de brug gaat u direct rechtsaf en ziet u het NKC ’51 terrein recht voor u

Vanuit de richting A1/Rijssen

Op de A1 volgt u de borden richting Hellendoorn. Nadat u door Rijssen bent gereden volgt u de borden richting Nijverdal via de Provinciale weg Zuna, u blijft deze weg volgen, de weg gaat dan over in Burgermeesterboersingel. Bij de rotonde gaat u rechtdoor einde van de weg (verkeerslichten) gaat u linksaf.
In Nijverdal gaat u bij de eerste verkeerslichten rechtsaf de Baron van Sternbachlaan in.
Ga rechtdoor over 3 rotondes.
Bij de 4e rotonde neemt u de derde afslag, en gaat u verder op de Helmkruidlaan, na de brug gaat u direct rechtsaf en ziet u het NKC ’51 terrein recht voor u.

Vanuit de richting Almelo

Volg de A35 (richting Zwolle). Deze gaat bij Wierden over op de N35.
In Nijverdal gaat u bij de tweede verkeerslichten rechtsaf de Baron van Sternbachlaan in.
Ga rechtdoor over 3 rotondes.
Bij de 4e rotonde neemt u de derde afslag, en gaat u verder  op de Helmkruidlaan, na de brug gaat u direct rechtsaf en ziet u het NKC ’51 terrein recht voor u.

 

 

 


Grotere kaart weergeven