Oproep aan alle leden, ouders en supporters!

      Reacties uitgeschakeld voor Oproep aan alle leden, ouders en supporters!

Installeren en gebruik KNKV app
Vanaf dit seizoen hebben wij als club een uitgebreider pakket van Sportlink aangeschaft, zodat wij meer mogelijkheden hebben om op een efficiëntere manier met onze leden te communiceren en aan te sluiten bij de behoeften van onze huidige leden, maar ook onze toekomstige leden. Dit geldt niet alleen voor spelende leden, maar ook alle andere leden, ouders en supporters. Ook zal er een nieuwe website komen, die gelinkt is aan al onze mediakanalen.

Vanuit het bestuur willen wij jullie vragen om het volgende uit te voeren, mits je een smartphone hebt:

  1. Installeer de KNKV Wedstrijdzaken app via je Playstore of Apple Store.
  2. Registreren:
    1. Ben jij lid, log in met het emailadres waarin jij in de ledenadministratie bekend bent. Lukt het niet om in te loggen, mail dan naar secretaris@nkc51.nl, dan zorgen wij dat je erin kunt.
    2. Ben jij geen lid en wil je bv. toch het programma van je kinderen of favoriete teams volgen, dan kun je registreren als toeschouwer, zonder geregistreerd te staan bij de bond. NKC’51-berichten zullen hierin niet zichtbaar zijn. Voor meer informatie, klik hier.
  3. Zet je push functie aan, hierdoor kunnen we je via de App gericht berichten sturen over activiteiten die voor jou relevant zijn. Soms staat er in het bericht in je App zelfs een link naar het volledige bericht op de site of Facebook, wel zo handig. Waar je het kunt instellen vind in je app onder ‘Instellingen’ en vervolgens ‘Pushberichten’.

De komende periode zullen we vaker aandacht geven aan dit onderwerp, zodat we het binnen een aantal maanden optimaal kunnen gebruiken.

Alvast bedankt namens het bestuur,

Lisanne Verheij, Stefan Dokters en Jolijn ten Have