Vertrouwenspersonen

Bij NKC ’51 zijn er twee vertrouwenspersonen aanwezig die bedoeld zijn als vertrouwelijk orgaan voor alle leden, trainers & ouders van jeugdleden.

Het zou mooi zijn als je alles kunt bespreken met de trainer (van jouw kind), maar er zijn onderwerpen die minder goed bespreekbaar zijn in het team of met de trainer zelf.
Bijvoorbeeld pesten, discriminatie, (seksuele) intimidatie of conflicten.
Dan kun je altijd terecht bij één van ons.

Ook als trainer kun je bij bovenstaande zaken bij ons terecht. Daarnaast kan dit ook als je je zorgen maakt om een speler en niet weet wat je kunt doen.
Of er een speler in het team zit die meer aandacht vraagt of gedrag laat zien waar je moeite mee hebt.
Dan kun je ons altijd vragen om een keer mee te kijken om handvatten te geven.

In alle gevallen zullen we zaken met de grootste zorgvuldigheid behandelen.
Vervolgstappen worden, indien nodig, pas genomen in overleg met de betrokken personen.

De functie van vertrouwenspersoon is ook gericht op preventie.
Dit houdt in dat wij op verzoek ook themabijeenkomsten kunnen organiseren m.b.t. verschillende thema’s zoals bijvoorbeeld pesten.

Je kunt contact met ons zoeken door te mailen naar onderstaand adres.
Als je een voorkeur hebt voor één van ons geef dit dan aan.
Anders kijken wij samen op basis van de vraag en onze beschikbaarheid wie welke vraag oppakt.

Mail: vertrouwenspersoon-nkc@hotmail.com

Groet,